KOMMENDE ARRANGEMENT

 • Pstereo i Byen 2022 // Plassen & Eide @ Dokkhuset
  tor. 18. aug.
  Trondheim
  - En kveld med slåtter, skillingsviser, bånsuller og mer - med fokus på folkemusikk fra Midt-norge. Det vil bli mulighet til å danse til store deler av konserten, så ta med dansesko de som vil!
 • Unni Boksasp Ensemble - 15 år
  fre. 02. sep.
  Trondheim
  TrondheimFOLK og Dokkhuset inviterer til jubileumskonsert når Unni Boksasp ensemble feirer 15-årsjubileum for platedebuten "Songar frå Havdal"!
 • Tuvas Blodklubb med Mæd Luggumt
  fre. 23. sep.
  Trondheim
  Tuvas Blodklubb kommer endelig til Trondheim! Vi snakker om Norges, ja kanskje til og med verdens første reinspikka folkemusikalske nattklubb, og vi er stolte av å være medarrangør med Trondheim Kammermusikkfestival på dette arrangementet!
 • Geitungen - 25 år
  man. 07. nov.
  Trondheim
  Trioen Geitungen feirer 25 år som band med seks eksklusive konserter i Norge, og en av dem er i Trondheim! Det er over ti år siden de spilte sammen sist så dette er en sjelden mulighet til å høre et av landets eldste folkemusikkband i levende live.
 • Johanna-Adele Jüssi Trio - Slåtter fra Gaupdalen
  man. 14. nov.
  Trondheim
  TrondheimFOLK og Dokkhuset inviterer alle med på en konsert-tur til Gaupdalen når Johanna-Adele Jüssi trio kommer til Trondheim! Gaupdalen er et magisk sted der alle Johanna-Adeles musikalske uttrykk hører hjemme, enten det er Estisk, Nord-Trøndersk eller helt andre tradisjonsuttrykk.