top of page

fre. 02. sep.

|

Trondheim

Unni Boksasp Ensemble - 15 år

TrondheimFOLK og Dokkhuset inviterer til jubileumskonsert når Unni Boksasp ensemble feirer 15-årsjubileum for platedebuten "Songar frå Havdal"!

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Unni Boksasp Ensemble - 15 år
Unni Boksasp Ensemble - 15 år

Tid og sted

02. sep. 2022, 20:00

Trondheim, Dokkparken 4, 7042 Trondheim, Norge

Om arrangementet

Unni Boksasp har siden høsten 2006 drevet sitt eget ensemble. Ensemblet spiller både som trio, kvartett og kvintett, og på denne konserten blir hele kvintetten med! Unni Boksasp Ensemble er kjent for å spille alt fra glade festlåter til de vakreste og sørgeligste viser, og alltid med folkemusikken som grunnstamme.

"For hun og ensemblet klarer å finne fram til det beste av gammel spillemåte, og samtidig sette det inn i nye og forfriskende arrangementer som kler melodimaterialet godt. Resultatet blir forunderlig og forførende. De maler med sterke farger og lager noe sammen som jeg ikke har hørt før. Det blir musikk med en tydelig signatur! Ah - det er godt å bli begeistret!” - Kjetil Bjørgan, Kulturnytt NRK

Unni Boksasp Ensemble har gitt ut fire fulle album og har spilt på de fleste folkemusikkfestivalene og -scenene i landet både en og flere ganger, samt på andre festivaler både i Norge, Skottland, Canada, Sverige og nå sist to store turneer i USA (2018 og 2019).

Unni Boksasp – vokal, zitter

Jorun Marie Kvernberg – fele, hardingfele

Olav Mjelva – fele, hardingfele

Trygve Brøske – trøorgel, piano

Magne Vestrum – kontrabass

Petter Berndalen – perkusjon

Dele dette arrangementet

bottom of page