top of page

fre. 20. okt.

|

Trondheim

Slippkonsert med Gangar!

Er du klar for en folkemusikkfest av nye dimensjoner? TrondheimFOLK og Dokkhuset går sammen med Søndre Trondhjems spellmannslag og Trøndelag folkemusikklag for å få fyrverkeriet Gangar til Trondheim!

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Slippkonsert med Gangar!
Slippkonsert med Gangar!

Tid og sted

20. okt. 2023, 20:00

Trondheim, Dokkparken 4, 7042 Trondheim, Norge

Om arrangementet

Det blir hardt, fett, dansbart og nytt når kvintetten Gangar fyller Dokkhuset til randen med gamle slåtter i helt ny drakt, og med en helt fersk plate i bagasjen. Snaustrinda Spelemannslag spiller opp til jam og dans etter konserten, så her er ingen grunn til å bli hjemme! 

Folkrockbandet Gangar er en kule av ung energi du sent vil glemme! Gangar kombinerer tradisjonelle melodier med Rock, Metal, og Jazz, og skaper et nytt og spennende musikkuttrykk i prosessen. Inspirert av band som AC/DC, Hoven Droven, og Meshuggah gjør de norsk folkemusikk tilgjengelig for et allment publikum, uten å inngå kompromisser ovenfor tradisjonen. Frontman og felespiller Mattias Thedens finner melodiene på

gamle opptak, og deretter arrangeres de i fellesskap, hvor bandmedlemmenes ulike musikalske bakgrunner tilføyer det ekstra kruttet som tar festen til et nytt nivå. Alt dette knyttes sammen av et

formidabelt liveshow fylt av energi, publikums-interaksjon, og dans, som garanterer en kveld av høy musikalsk kvalitet, i tillegg til å få liv i dansefoten til samtlige publikummere.

Gangar er: 

Mattias Thedens - Hardingfele/flatfele

Erik Egge Jordheim (vikar) - Sax

Richard Max - Gitar

Jonas Thrana Jensen - Bass

Henrik Dullum - Trommesett

Arrangementet er en del av spellmannstreffet denne helgen i regi av Søndre Trondhjems spellmannslag, Spellmannslaget Laust og fast og Trøndelag folkemusikklag.

Foto: Chris Casp

Dele dette arrangementet

bottom of page