top of page

tor. 13. okt.

|

Trondheim

Skamlaus folkefest -Snaustrinda 55 år!

Snaustrinda Spelemannslag feirer 55 år med en Skamlaus folkefest! Sammen med et band og en blåserekke bestående av noe av det beste NTNU og Studentersamfundet har produsert legger de opp til en fest du ikke vil gå glipp av!

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Skamlaus folkefest -Snaustrinda 55 år!
Skamlaus folkefest -Snaustrinda 55 år!

Tid og sted

13. okt. 2022, 20:00

Trondheim, Dokkparken 4, 7042 Trondheim, Norge

Om arrangementet

Siden 1967 har Snaustrinda spelemannslag vært en umiskjennelig bauta blant studentmassen i Trondheim. Med andre ord har 55 år med spel, dans, fest og moro i nikkers og lusekofte passert, og det hele skal feires med en skamlaus folkefest i byens middels-store stue, nemlig Dokkhuset. I løpet av konserten får du oppleve blid og lystig folkemusikk i de mest forbausende og overraskende former.

Ikke bare får du høre Snaustrinda slik du er vant til, men for første gang opptrer dette folkemusikkeventyret sammen med en utvidet besetning bestående både av band og blåsere, alle med lang fartstid fra NTNU og Studentersamfundet. Resultatet blir et mektig rytmisk samspill av strykere, trekkspill,  band og en heftig brasseksjon som løfter hver slått til et helt nytt og ukjent nivå for selv den mest erfarne folkemusikkpublikummer. Dette blir en skamlaus folkefest av de sjeldne, og utvilsomt noe du ikke vil gå glipp av!

Arr: TrondheimFOLK i samarbeid med Dokkhuset Scene

Konserten støttes av Norsk senter for folkemusikk og folkedans, Trondheim kommune og Norsk kulturråd

Dele dette arrangementet

bottom of page