top of page

tor. 18. aug.

|

Trondheim

Pstereo i Byen 2022 // Plassen & Eide @ Dokkhuset

- En kveld med slåtter, skillingsviser, bånsuller og mer - med fokus på folkemusikk fra Midt-norge. Det vil bli mulighet til å danse til store deler av konserten, så ta med dansesko de som vil!

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Pstereo i Byen 2022 // Plassen & Eide @ Dokkhuset
Pstereo i Byen 2022 // Plassen & Eide @ Dokkhuset

Tid og sted

18. aug. 2022, 21:00

Trondheim, Dokkparken 4, 7042 Trondheim, Norge

Om arrangementet

Synnøve Brøndbo Plassen kommer fra Folldal i Innlandet. Hun er folkemusiker, pedagog og sanger. Hun har en bachelor som faglærer i musikk fra Nord Universitet, Levanger, og hun studerer for tiden master i utøvende folkemusikk ved Norges musikkhøgskole. Oppveksten var preget av mye musikk, særlig folkemusikk og gammeldans. Folldal, Østerdalen og Trøndelag er tradisjonsområdene hun har fordypet seg mest i. Repertoaret spenner seg fra salmer og bånsuller, til slåttestev og skillingsviser. Høsten 2021 kom hun med sitt debut-album "Hjemve" som hun fikk en spellemannsnominasjon for, i tillegg til en rekke gode anmeldelser fra både norsk og internasjonal presse.

Sturla Eide fra Orkdal i Trøndelag har spilt inn over 25 egenkomponerte slåtter og gitt ut 10 album siden han ble profesjonell musiker i 1998 og nå er det klart for enda en utgivelse. At Sturla er en allsidig musiker beviser resten av diskografien hans med stor tydelighet. Medvirkning på over 25 plater med spennvidde fra Gåte og Dipsomaniacs til Hans Rotmo og Sie Gubba er det ikke mange tradisjonelle felespillere som kan skryte på seg.

Arr: Dokkhuset Scene i samarbeid m. TrondheimFOLK & Pstereo i byen

Dele dette arrangementet

bottom of page