top of page

søn. 07. mai

|

Trondheim

Pauanne

TrondheimFOLK inviterer, i samarbeid med Dokkhuset scene og Hilmar året rundt, til en konsert du virkelig ikke vil gå glipp av! Finske Pauanne blåser deg av banen med folkemusikk spilt på fele, Hammondorgel, trommer og arkivopptak.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Pauanne
Pauanne

Tid og sted

07. mai 2023, 19:00

Trondheim, Dokkparken 4, 7042 Trondheim, Norge

Om arrangementet

Finske Pauanne blåser deg av banen med folkemusikk spilt på fele, Hammondorgel, trommer og arkivopptak. Vi snakker forbannelser, gjeterdrømmer, heksejakt fra 1700-tallet og magiske gjerder som beskytter mot inntrengere. Hedenske ånder lever i dvale i de finske skogene – Pauanne har satt ut for å vekke dem!

Felespiller Kukka Lehto og Tero Pennanen på Hammondorgel samler, arrangerer og lager Pauannes musikk sammen med Oskari Lehtonen på trommer. De er fasinerte av fortidens heftige mytologier og tro, paranoia, fremmedfrykt og forfølgelse av kvinner. I deres musikk viser Pauanne at noen av disse elementene fremdeles lever I beste velgående, men i moderne drakt. Konserten passer for alle som er glad i enten fengende musikk, arkivopptak, mytiske figurer og mytologier, eller bare en skikkelig god finnsk fest.

Medvirkende: Kukka Lehto – fele, keyboard og arkivtape 

Tero Pennanen – Hammond B3 orgel, keyboard og arkivtape 

Oskari Lehtonen – slagverk og arkivtape

Aldersgrense 18 år

Dele dette arrangementet

bottom of page