top of page

lør. 02. mars

|

Trondheim

Dansekveld i BUL-salen

TrondheimFOLK, Folkedanslaget i BUL Nidaros, Norsk senter for folkemusikk og folkedans og Noregs ungdomslag inviterer til dansefest i BUL-salen lørdag 2. mars!

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Dansekveld i BUL-salen
Dansekveld i BUL-salen

Tid og sted

02. mars 2024, 20:00 – 03. mars 2024, 23:00

Trondheim, Søndre gate 22B, 7010 Trondheim, Norge

Om arrangementet

Det blir en variert kveld med et knippe strålende dansespill-musikere. Kom for å danse det du liker best, og det du ikke vet at du liker enda, treffe andre som liker å danse, og opplev den gode stemningen i BUL-salen. For ett år siden fylte vi BUL-salen til randen med danseglade, vær med oss å gjenta suksessen!

Einar Olav Larsen – fele og hardingfele, pols, gammeldans, med innslag av springar og gangar fra Vestlandet og Valdres Torill Aasegg – fele, pols og gammeldans Spelemannslaget Laust og Fast – pols og gammeldans Birgit Haukås – hardingfele, telespringar og telegangar Solveig B. Hauknes – hardingfele, gammeldans

Dansefesten arrangeres i samarbeid med seminaret Dei tok oss med i dansen, som feirer den store danseformidleren og -innsamleren Klara Semb som hadde vært 140 år i 2024. Seminaret vil tilby både fordypning og et repertoar for samværsdans og fellesskap, og begge deler vil vi nyte godt av på dansefesten.

Dansefesten arrangeres av: TrondheimFOLK, Folkedanslaget i BUL Nidaros, Noregs ungdomslag og Norsk senter for folkemusikk og folkedans.

Dele dette arrangementet

bottom of page