top of page

tor. 16. nov.

|

Oslo

Bærekraftige helårsarrangører

TrondheimFOLK inviterer Folkemusikk Nord og Heme Dine til å diskutere bærekraftsbegrepet og dele erfaringer og tanker om hva det vil si å være en bærekraftig helårsarrangør, både økonomisk, samfunnsmessig og miljømessig.

Billetter er ikke på salg
Se andre arrangementer
Bærekraftige helårsarrangører
Bærekraftige helårsarrangører

Tid og sted

16. nov. 2023, 15:45 – 16:45

Oslo, Trondheimsveien 2T, 0560, 0506, Oslo, Norge

Om arrangementet

TrondheimFOLK har de siste årene etablert seg som en sterk, profesjonell og innovativ helårsarrangør. De har gått fra å være drevet på frivillig basis til å ha to ansatte, med en sterk kunstnerisk profil. En sentral idé hos TrondheimFOLK er bærekraft, og det gjenspeiles i utviklingsprosjektet de nå er i gang med: «Bærekraftig driftsmodell TrondheimFOLK».

TrondheimFOLK forteller sin historie og presenterer kort prosjektet sitt. Hva har de gjort og hvordan ser de for seg framtida?

TrondheimFOLK invitere Folkemusikk Nord og Heme Dine til å diskutere bærekraftsbegrepet og dele erfaringer og tanker om hva det vil si å være en bærekraftig helårsarrangør, både økonomisk, samfunnsmessig og miljømessig. Med seminaret ønsker de å få i gang en god dialog i arrangørnettverket rundt spørsmålet «på hvilke måter kan vi sammen skape bærekraft».

Samtalen i panelet vil kretse rundt spørsmålene:

  • Hva betyr det å være/drive bærekraftige?
  • Hva er utfordringene ved å drive bærekraftig?
  • Hva kan vi gjøre annerledes?
  • Diskusjon og spørsmål til alle: på hvilke måter kan vi sammen skape bærekraft?»

Deltakere: Gusta Tronstad og Ranveig Aas - fra TondheimFOLK Terje Foshaug - Folkemusikk Nord Sigrid Stubsveen - Heme Dine

Arrangørseminaret arrangeres av FolkOrg i samarbeid med TrondheimFOLK

Dele dette arrangementet

bottom of page