top of page

lør. 12. jun.

|

Trondheim

AVLYST Edith

“Edith” er en danseforestilling for barn i alle aldere laget av danser Jon Bugge Mariussen og musiker Johanne L. Mjøs. De tar i bruk et bredt utvalg folkemusikk fra store deler av landet i tillegg til egenkomponert materiale. Forestillingen passer godt for barn i alle aldre!

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
AVLYST Edith
AVLYST Edith

Tid og sted

12. jun. 2021, 16:00 – 16:45

Trondheim, Sluppenvegen 11, 7037 Trondheim, Norge

Om arrangementet

Har du hørt om den gamle vestkantfruen Edith? Hun er en meget fin, stolt og respektabel frue fra Oslo vest. En dag finner Jon Edith litt bortgjemt og glemt. Han lokker henne med på dans, men hvordan er hun til å danse, og er det egentlig noe stas å danse med henne? Jon stuper inn i situasjonen med lek, fart, humor og nysgjerrighet, i et forsøk på å bli venn med Edith. I forestillingen møter du danseren Jon som prøver å finne sin plass i verden gjennom lek og dans, den glemte dokka Edith og musiker Johanne som forsøker å hjelpe de på veien. “Edith” er en danseforestilling for barn i alle aldere laget av danser Jon Bugge Mariussen og musiker Johanne L. Mjøs. De tar i bruk et bredt utvalg folkemusikk fra store deler av landet i tillegg til egenkomponert materiale.

Forestillingen passer godt for barn i alle aldre!

Johanne Løkensgard Mjøs- fele Jon Bugge Mariussen- dans, munnharpe

Johanne Løkensgard Mjøs er en allsidig folkemusiker og pedagog fra Bergen. Hun har sin utdannelse fra Griegakademiet i Bergen og Ole Bull akademiet på Voss hvor hun har fordypet seg i tradisjonsmusikken fra Hallingdal og Nord-Norge. Johanne er en populær lærer for både barn og voksne og har et brennende engasjement for rekruttering til folkemusikken.

Jon Bugge Mariussen er danser og munnharpespiller fra Nesodden. For tiden tar han en bachelor i dansekunst og koreografi på Høyskolen for dansekunst. I tillegg jobber Jon som frilans danser og musiker i ulike produksjonar både i Norge og i utlandet med blant andre Frikar og Västanå Teater. Han underviser også i halling, pardans og munnharpe-

Kjøp tre eller flere barnebilletter, få 20% avslag på alle barnebillettene.

Forestillingen er støttet av Norsk senter for folkemusikk og folkedans.

Velkommen til forestilling!

Dele dette arrangementet

bottom of page