top of page

man. 07. mars

|

Trondheim

Ævestaden

Velkommen til en magisk konsert med Ævestaden! Trioen leverer nykomponert og tradisjonell musikk, der lyrer, fele, munnharpe, langeleiker, kantele, vokal og elektronikk klinger sammen i et nytt lydbilde.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Ævestaden
Ævestaden

Tid og sted

07. mars 2022, 19:00

Trondheim, Bispegata 9A, 7013 Trondheim, Norge

Om arrangementet

Ævestaden er en svensknorsk trio bestående av Eir Vatn Strøm, Levina Storåkern og Kenneth Lien - tre multiinstrumentalister. Bandnavnet er hentet fra Magnus Ullelands nynorske oversetting av Dantes "Den guddommelige Komedie" og er et uttrykk han bruker om helvete. "Ingen Mere Gråter" er deres debutalbum, her byr trioen på musikalske elementer som i sin forening vil føles nye og friske. Ikke bare er nyskrevne sanger flettet inn i salmetoner og gamle viser, her er også eldre folkemusikkinstrumenter blandet med elektroniske rytmer og effekter. I dette møtet lager musikken seg selv.

- Låtene handler om det bevisste og det underbevisste - det verdslige og det hellige - om liv og død. Her skildres de store følelsene; alt fra en intensiv bønn om å få innslipp i Guds rike og et ønske om at noen, noen gang, skal tenke på deg om kveldene. - Ævestaden

Kenneth Lien - kraviklyre, munnharpe, langeleik, fele, vokal Levina Storåkern - fele, kantele, vokal, live-elektronikk, langeleik Eir Vatn Strøm - vokal, kraviklyre, live-elektronikk, synth

Eventuelle endringer i retningslinjer fra myndighetene rundt pandemien vil kunne føre til endringer i programmet eller i publikumskapasitet. Ved endringer vil billettkjøper få informasjon på e-postadressen som ble brukt ved bestilling.

Dele dette arrangementet

bottom of page