Medlem

Bli medlem i TrondheimFOLK og få fordeler gjennom hele konsertsemestret!

Medlemsfordeler vår 2018

 

MEDLEMSKAP
Ved betalt medlemskap får du tildelt medlemskort på neste TrondheimFOLK-konsert. Medlemskapet er personlig. Kjøp medlemskap her!Vil du heller betale med arbeidskraft enn penger? Bli frivilligmedlem og hjelp oss med å gjennomføre arrangementene gjennom hele året!

 

FRIVILLIGMEDLEM

TrondheimFOLK er en frivillig forening, og uten den flotte gjengen med frivillige hadde det ikke vært mulig å gjennomføre programmet vårt! Vi arrangerer konserter, danseforestillinger og dansefester.

 

Vi er alltid ute etter nye frivillige som ønsker å bidra i arbeidet med å gjøre Trondheim til en interessant folkemusikk- og folkedansby. Vi trenger folk som kan henge opp plakater før konserter, som artistverter på konsertene, og som billettselgere  men også andre oppgaver kan dukke opp. Som takk for bidraget får man gratis inngang på arrangementet man jobber for! Arbeidet tar ikke mye tid, men er veldig viktig for å få til en sømløs gjennomføring av arrangementene.


Høres dette interessant ut? Ta kontakt med oss på post@trondheimfolk.no. Vi gleder oss til å høre fra deg!


 

STØTTEMEDLEM

Vil du støtte oss, men har ikke mulighet til å komme på våre arrangementer denne høsten? Kjøp gjerne støttemedlemsskap: Vipps minimum 200 kr til TrondheimFOLK/12493 og skriv i meldingen: "Støttemedlemsskap TF 2017, e-postadresse og navn" (OBS! Ingen medlemsfordeler).