For artister

Interessert i å spille konsert i regi av TrondheimFOLK?

 

Utgangspunktet for vår kunstneriske profil er å vise mangfoldet og variasjonen i norsk og skandinavisk folkemusikk. Vi setter opp solokonserter, konserter med grupper og ensembler, med (harding)feler, trekkspill, (el)gitar og bass, tradisjonell, nyskapende og fusjonert med andre sjangre og tradisjoner.

 

Vi setter også opp forestillinger, for eksempel passer sceniske danseforestillinger og folkemusikalske forestillinger og lignende inn i programmet vårt.

 

Ta kontakt med oss på post@trondheimfolk.no om du ønsker å spille hos oss (det er lurt å være ute i god tid)!

 

I arbeidet med å skape en arena for profesjonelle utøvere av norsk folkemusikk i Trondheim har TrondheimFOLK samarbeidet med Folkjazzscena i Nord-Trøndelag og Solheim Pensjonat på Røros for å sy sammen turneer for artister. TrondheimFOLK ønsker å tilby gode vilkår for artistene som besøker oss, og betaler honorar etter Musikernes fellesorganisasjon (MFO) sine satser.


Spiller du folkemusikk med utgangspunkt i andre tradisjoner og steder eller verdensmusikk? Sjekk ut Transform og TransFOLK som programmerer denne typen musikk i Trondheim: transform.no.